Ellen van Hierden

 

Ellen is afgestudeerd in de Fonetiek aan de Universiteit Utrecht en heeft een opleiding gevolgd tot coach en counselor. Daarnaast heeft zij cursussen gevolgd op het gebied van intervisiebegeleiding, bedrijfstraining, schrijven en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2005 is Ellen werkzaam als zelfstandig coach, schrijver, schrijfcoach, docent en trainer. Sinds 2019 werkt zij ook als coach en trainer voor Need2change.

Eerdere banen als onder meer (muziek)docent, wetenschapper, reïntegratiecoach, communicatietrainer en tekstschrijver hebben Ellen gevormd tot coach, trainer en schrijver met een ruime ervaring in het begeleiden en motiveren van mensen.

 

“We kennen allemaal in ons leven periodes waarin het niet loopt zoals we zouden willen, zowel privé als op het werk. Meestal lukt het om daar zelf weer uit te komen, maar soms duurt het langer, is de situatie ingewikkelder, of wil je er actiever mee aan de slag. Dan kan het prettig zijn om geholpen te worden door iemand die luistert, spiegelt en met je meedenkt.

Een coachingstraject is een samenwerkingsverband tussen coach en cliënt. Gecoacht worden betekent werken aan jezelf en je situatie. Je onderzoekt je mogelijkheden, je verwachtingen en je belemmeringen.

Het is mijn taak om je te begeleiden door een klankbord te zijn en een oprechte luisteraar. Ik daag je uit om te experimenteren met nieuwe mogelijkheden, nieuwe inzichten en nieuwe oplossingen. Om te komen tot keuzes die bij je passen, die je weer energie geven en in beweging brengen in de richting die bij je past.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door luchtigheid naast diepgang, door ontspanning tijdens de inspanning. Ik ben rustig, positief, betrokken en geef je mijn vertrouwen. Daarnaast ben ik analytisch en niet-oordelend en bied ik je een veilig plek waarbinnen jij de ruimte hebt om je gevoelens en (onbewuste) gedachtepatronen te ontrafelen. Ik geef eerlijke feedback op wat ik bij je zie, hoor en voel. Belangstellend, respectvol en direct, zodat je meer inzicht krijgt in jezelf en je mogelijkheden.

Mijn doel is jouw vooruitgang. We doen het samen en ik ben er voor jou.”

 

foto