Ellen van Hierden

 

Ellen is afgestudeerd in de Fonetiek aan de Universiteit Utrecht en heeft een opleiding gevolgd tot coach en counselor. Daarnaast heeft zij cursussen gevolgd op het gebied van intervisiebegeleiding, bedrijfstraining, schrijven en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2005 is Ellen werkzaam als zelfstandig coach, schrijver, schrijfcoach, docent en trainer. Sinds 2019 werkt zij ook als coach en trainer voor Need2change.

Eerdere banen als onder meer (muziek)docent, wetenschapper, reïntegratiecoach, communicatietrainer en tekstschrijver hebben Ellen gevormd tot coach, trainer en schrijver met een ruime ervaring in het begeleiden en motiveren van mensen.

 
"Ieder leven kent momenten waarop we ons minder goed voelen dan we eigenlijk zouden willen.

Vaak lost zoiets zich in de loop van de tijd vanzelf weer op. Maar soms merk je dat je behoefte hebt om er even extra aandacht aan te geven.

Ik werk met een laagdrempelige gespreksmethode die is gebaseerd op verbindende communicatie. Hierbij ga je ontdekken welke boodschap er verscholen gaat achter je onplezierige gevoelens.

Deze methode werkt situatiegericht, snel en verhelderend. Al tijdens één gesprek heb je inzicht in je situatie. Hiermee kun je meteen weer verder. Dit kan al genoeg zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je daarna meer onderzoeken, dan kan dat. Samen met mij kun je in een vervolggesprek op zoek gaan naar oplossingen die voor jou werken."

 

foto